Uncategorized

Audi TT Sportback Ideea expusă

Audi verifică încă o nișă la Show-ul de la Paris cu ideea Audi TT Sportback-o versiune alungită, cu cinci uși, a noii generații de a treia generație TT Coupe. Se respectă cu ideea de frână, Audi Allroad Shoting, Jacked Up, bazată pe TT, de la începutul acestui an, precum și dovedirea Audi intenționează să lărgească gospodăria TT dincolo de coupe, precum și Roadster pentru a ajuta la atingerea obiectivului său de 60 de proiecte private de vânzare de vânzare de vânzare 2020.
Publicitate – Postul continuă mai jos

O dată din nou, demonstrând adaptabilitatea platformei modulare MQB modulare a grupului VW, procedurile TT Sportback cu 290 mm mai lung, cu 60 mm mai larg, precum și are un ampatament mai lung de 120 mm decât coupe -ul TT. Cu toate acestea, poate o comparație mult mai benefică este cu salonul A3 – procedurile de idei cu 23 mm mai lung, 113 mm mai larg, precum și cu 41 mm mai mic.
Un nou design front-end, care include o grilă hexagonală mai flatată, precum și mai largă, farurile reproiectate cu o semnătură specială cu LED-Cross-Cross, precum și un tratament mult mai rotunjit cu bumper inferior îl separă de coupe-ul TT. Cu toate acestea, cura de săgeată care rulează chiar deasupra mânerelor ușii, linia de acoperiș rotunjită, precum și arcadele cu roți bombate sunt pure.
În spate, farurile din spate mai subțiri sunt puse la marginile extreme ale capacului de cizme, mai degrabă decât să se înfășoare în jurul colțurilor precum coupe, în timp ce parbrizul spate mai mic se înclină cu atenție în micul spoiler de buze de cizme.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top