Hyundai și Kia, în decontarea recordului economiei de combustibil

, cifrele nerealiste ale economiei de combustibil sunt o sursă din ce în ce mai mare de furie în rândul automobilistilor și o problemă pe care UE s -a angajat să o elimine. Se dovedește că problema este aceeași în SUA, deoarece Hyundai și Kia au recunoscut amândoi să supraestimeze cifrele economiei de combustibil și au plătit o soluționare record către autoritățile de reglementare.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Brandurile sud -coreene au fost acuzate că au exagerat eficiența oficială a combustibilului cu până la șase mile pe galon în 1,2 milioane de mașini. Acest lucru a însemnat, de asemenea, că emisiile de CO2 au fost sub raportate către Agenția SUA pentru Protecția Mediului. Ambii producători de automobile au recunoscut acest lucru în 2012.
• Majoritatea mașinilor economice
La fel ca și decontarea de 100 de milioane de dolari, cea mai mare cifră a plătit pentru o încălcare a Legii curat de aer, Hyundai și Kia au fost obligați să renunțe la credite de emisii pentru cifre de subestimare, care valorează aproximativ 200 de milioane de dolari.
În plus, cele două firme au fost făcute pentru a cheltui 50 de milioane de dolari pentru a implementa măsuri pentru a preveni acest lucru din nou, ceea ce înseamnă că decontarea totalizează 350 de milioane de dolari.
Subreportarea emisiilor de gaze cu efect de seră este echivalentul a 4,75 milioane de tone metrice de CO2. Cifrele se aplică automobilelor actuale, cum ar fi Hyundai Santa Fe și Veloster, precum și Kia Rio și Soul, și modele non-UK, cum ar fi Hyundai Accent și Elantra.
Directorul general al Hyundai din America de Nord, David Zuchowski, spune că firma este „încântată să pună acest lucru în spatele nostru”, precum și să afirme că, în ciuda cifrelor ajustate, Hyundai „continuă să conducă industria auto în eficiența combustibilului”.
Prețul acțiunilor ambelor companii a scăzut cu aproape 6% după ce piețele s -au închis în ziua anunțului.
Credeți că există alți producători care ar putea fi acuzați că au supraestimat economia de combustibil? Spuneți -ne în comentariile de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top