Uncategorized

Tesla ‘Model D’ este un design 4×4, versiunea P85D este cea mai rapidă 4 uși din lume

CEO-ul Tesla, Elon Musk a pus capăt în sfârșit zvonurilor despre ceea ce poate fi mult așteptatul „Model D” . Înțelegem acum că „D” nu este deloc un nou design Tesla înseamnă, totuși, înseamnă dual-motor, care indică faptul că designul actual va fi oferit acum cu tracțiune pe patru roți.
Publicitate – Postul continuă mai jos

De asemenea, va exista o versiune super-rapidă P85D, cu două roți cu două roți, cu două roți, a proiectării S, care va avea un cuplu de 682 CP, precum și 930Nm de cuplu. Este setat să fie cele mai rapide mașini de producție cu patru uși și camioane.
Aceasta înseamnă un timp 0-62 de doar 3,2 secunde, o secundă completă mai rapidă decât designul actual S. De asemenea, se ocupă de 1g de accelerație laterală. Musk însuși telefonul îl numește „nebun”.
P85D este, de asemenea, restricționat la 155 km / h (față de 130 km / h pentru P85 comun), precum și poate face sfertul de mile în picioare în 11,8 secunde. Acest lucru este în ciuda faptului că cântărește aproape două sferturi de tone cu noile motoare. De asemenea, are 50,50 distribuție în greutate.
Proiectarea comună S 60D este capabilă de 125 km / h, un impuls de 5 km / h, precum și 85D cu bateria mai mare poate gestiona 155 km / h. În mod uimitor, sunt declarate proiectele de tracțiune pe patru roți au o varietate și mai lungă decât cele comune.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top