Uncategorized

Aston Martin V12 Vantage-Special a spionat la Nürburgring

Acest Mule Aston Martin Vantage cu aspect ciudat oferă primul indiciu că Aston lucrează la o versiune de curse și mult mai concentrată a mașinii sale sport cu două locuri.
Amplasat supus testării cu ture rapide la temătorul circuit Nürburgring din Germania, Vantage (expus ca o versiune V12 de orificiile sale de capotă distinctive și o verificare a datelor cu plăcuțe) sportiv au evadat masiv caroserie rotileh și o pistă substanțial mai mare decât un Vantage V12 obișnuit. De asemenea, poartă roți de cursă și par să aibă grilă frontală scobită și deschideri de aerisire laterală pentru o răcire îmbunătățită.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Care este cea mai rapidă mașină din lume?
Nu se crede că acesta este un catâr de testare pentru următorul-gen Vantage. Mașina respectivă nu se datorează decât după înlocuirea DB9 existentă, când legătura lui Aston cu Mercedes începe să dea roade. În topul listei de dorințe sunt motoarele AMG cu două turbo cu mult mai mult pumn și o economie mai bună decât în ​​ziua de azi, dar îmbătrânit de 6,0 litri V12.
4

Se înțelege că Aston folosește lecțiile învățate de la Vantage GT3 Racing Automobiles pentru a dezvolta o versiune și mai mult mai tare a V12 Vantage, destinată pasionaților cu buzunare adânci, care doresc un Aston Martin, construit pentru zilele de cale.
Cu V12 Vantage S de V12 actualizat recent pentru a livra 565 CP, este probabil ca Aston să se concentreze pe șasiu și upgrade-uri aerodinamice pentru Vantage-Special. Piesele mai mari și anvelopele lipicioase, așa cum se vede în aceste fotografii spion, sunt date, iar Aston poate oferi un pachet de aerodinamică extrovertită, într-un semn din cap către despărțitorul față al GT3 Racer și aspectul dominat de spoiler din spate.
Cu toate acestea, cu Aston Martin a ocupat lansarea noului V12 Vantage S Roadster și a super-saloonului Lagonda limitată pentru piețele din Orientul Mijlociu, Suprem Vantage nu va fi văzut în public până la începutul anului 2015.
Aston Martin are nevoie de o perspectivă mult mai hardcore decât 565 CP V12 Vantage S? Spuneți -ne gândurile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top