Uncategorized

Noul 2022 Ford Bronco disponibil în Marea Britanie acum la un preț de la 45.000 de lire sterline

Ford Bronco este acum disponibil pentru a fi achiziționat în Marea Britanie, deși nu prin canalele oficiale ale companiei. Specialistul la import Clive Sutton a început să expedieze retro off-roader din Statele Unite, oferindu-l clienților din Marea Britanie în număr limitat.
Prețurile variază între 45.000 și 85.000 de lire sterline, în funcție de specificația automobilului, inclusiv toate costurile de transport, impozitele și taxele, punând Bronco în aproximativ aceeași categorie de preț ca noul Fundaș Land Rover.

Top 10 cele mai bune SUV -uri pentru a cumpăra 2022

În Statele Unite, Bronco este disponibil cu o selecție de două motoare cu benzină turbocompresată. Modelul la nivel de intrare este alimentat de o unitate de 2,3 litri cu patru cilindri cu 270 CP și 420Nm de cuplu, în timp ce varianta flagship are un motor de 2,7 litri cu șase cilindri cu 310 CP și 542Nm de cuplu. Clive Sutton importă ambele versiuni.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Ford a sugerat, de asemenea, că un SUV cu dimensiuni complete, care folosește Bronco ca punct de plecare, ar putea fi pe drum. Cu toate acestea, un Bronco Raptor cu motor de combustie de înaltă performanță va ajunge înainte de aceasta, alimentat de un V6 de 395 CP de 3,0 litri.
Ford a spus anterior că are în vedere și aducerea oficială a Bronco -ului în Europa, dar decizia este încă înfășurată în birocrație deocamdată. Car Express a luat legătura cu CEO -ul companiei, Jim Farley, la Revivarea Goodwood din 2021, între stints la volanul Ford GT40 din 1966.
46

Când a fost întrebat dacă ne putem aștepta să vedem Bronco -ul în Europa, el a spus cu un zâmbet pe față: „Abia aștept ca acești bărbați [Ford of Europe] să se gândească.”

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top