Uncategorized

Noua ediție specială Ssangyong Tivoli, introdusă

, Ssangyong a extins gama Tivoli odată cu adăugarea unei noi versiuni de ediție specială a intervalului de crossover bugetar, ambalând în plus confort și tehnologie de confort și modificări minore în cabină.
Numită cea mai mare ediție Tivoli, doar 60 vor fi puse la dispoziția cumpărătorilor din Marea Britanie, cu opțiunea unui motor pe benzină. Unitatea de 1,6 litri produce cuplu de 126 CP și 160 Nm și este disponibilă fie cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte, fie cu un automat cu șase trepte.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune traversări la vânzare 2018
În interior, automobilistul primește un scaun reglabil electronic și ventilat, plus un volan încălzit ca standard. În altă parte, automobilul câștigă schimbări subtile de design odată cu introducerea farmelor de ceață frontale LED, în timp ce o parte din comutatorul din interior s -a schimbat și el. Maneta de frână de mână a fost ușor repoziționată. Un pachet de coafură opțional permite finisarea oglinzilor acoperișului, spoilerului și aripii, fie în alb sau negru contrastant.
6
Despre adSclose -ul nostru acest anunț

Cel mai mare Tivoli se bazează de fapt pe modelul ELX de topping. Ca atare, avertismentul de coliziune înainte, frânarea automată de urgență, avertizarea de plecare a benzii, asistența de păstrare a benzii, recunoașterea automată a semnului de grindă și a semnelor de trafic fac toate reducerea. Interiorul este tapițat din piele, în timp ce un sistem de infotainment cu ecran tactil de șapte inci, cu Sat Nav, conectivitate Bluetooth și un sistem de came inversare se mândrește cu locul în consola centrală.
Prețurile pentru maximul Tivoli încep de la 17.495 de lire sterline, opțiunea automată ajungând de la 18.745 de lire sterline. Cărțile de cumpărare sunt acum deschise.
Citiți recenzia noastră amănunțită a Ssangyong Tivoli aici.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top