Volkswagen creează cutia de viteze DSG cu 10 trepte

Volkswagen a arătat astăzi că cerul este limita când vine vorba de transmisii automate, dezvăluind prima cutie de viteze cu 10 trepte din lume!
Firma germană a dezvăluit noua cutie de viteze DSG cu dublu ambreiaj alături de o serie întreagă de alte tehnologii verzi inteligente. Este cel mai recent pas al companiei față de obiectivul de a deveni cel mai durabil producător auto din lume până în 2018.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

VW își propune să atingă ținta ambițioasă cu un program pe care îl numește „Think Blue”. Compania spune că strategia constă din trei părți: „Dezvoltarea produselor și tehnologiilor eficiente, implicarea activă a oamenilor pentru a promova conștientizarea mediului și pentru a sprijini inițiativele și inițiativele pentru mediu.”
• Majoritatea mașinilor economice
Și firma a stabilit și o altă ambiție îndrăzneață-pentru a oferi cele mai ecologice automobile din fiecare segment de piață. Acesta își propune să facă acest lucru oferind mașini cu tehnologie de coastă numită „Mild Hybrid” care închide motorul atunci când șoferul își ia piciorul de pe accelerație, ceea ce înseamnă că tehnologia de pornire poate fi utilizată în mișcare. În plus, panourile de caroserie ușoare vor fi utilizate împreună cu un tablou de bord care reflectă infraroșu, care folosește un nou pigment negru pentru a reflecta soarele și a opri cabina să se încălzească pentru a reduce sarcina pe sistemul de aer condiționat.
Dar marea veste pentru Volkswagen este cutia de viteze cu 10 trepte. La fel ca faimoasa casetă cu șapte trepte a grupului VW, folosită în ultimii 11 ani, versiunea cu 10 trepte este proiectată pentru cuplurile de vârf de 550 nm. De asemenea, are aceeași dimensiune cu versiunea cu șapte trepte, ceea ce înseamnă că va intra direct în VWS folosind platforma MQB precum Golf și New Passat. VW spune că, din cauza raportului lung al celei de-a zece ani, emisiile de CO2 sunt potențial reduse și că viitoarele SUV-uri VW nu pot avea nevoie de cutii de viteze cu raporturi mici și ridicate.
Cu cât timp înainte de cineva să ofere o mașină cu o cutie de viteze cu 11 trepte? Faceți previziunile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top