Uncategorized

Motorul Honda F1 pentru 2015 expus în video teaser

ca McLaren, precum și Honda Unite în Formula 1 pentru prima dată în 22 de ani, afacerea japoneză a expus un teaser, precum și o imagine a noului său sistem de putere pentru Sezonul F1 2015. Deși nu este la fel de bine specific pe detalii, puteți vedea și auzi motorul în acțiune.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În timp ce toți ochii sunt pe cine va conduce pentru McLaren în acest moment, cu Fernando Alonso se zice că se va alătura echipei, Honda pare să fie în curs de desfășurare cu testarea. Întoarcerea firmei la sport nu ar fi putut veni într -un moment mult mai bun, cu două modele de performanță, noile mașini și camioane sport NSX, precum și Civic Type R, care reapare anul viitor.
Ultima dată când cele două afaceri s -au împerecheat, rezultatele au fost uimitoare. Între 1988, precum și 1992, McLaren, precum și Honda au câștigat opt ​​campionate mondiale, precum și 44 de curse Grand Prix, au luat 53 de poziții pole, precum și a stabilit 30 de ture cele mai rapide cu Alain Prost, precum și Ayrton Senna – toate în doar 80 de curse. La fel ca și McLaren să privească în mod decisiv viteza din acest an, așa că s -ar putea face cu o întinerire de genul acesta.
Noul motor F1 Honda în acțiune: Video
Iată un nou videoclip interesant al Honda, în care puteți auzi mașina F1
Videoclipul arată oferte mari de grafică care sugerează trecutul companiei, apoi telefonul numește acest „un nou început”. Apoi, există o tură simulată, în care puteți auzi clar V6 turbo de 1,6 litri în toată gloria sa, deși pare să revină chiar mai puțin decât motoarele actuale.
Ca și înainte, micul motor V6 cu injecție directă va fi împerecheat cu două motoare electrice-unul care lucrează cu un sistem de vindecare KERS, celălalt alimentat un turbocompresor imens. Honda nu a lansat specificații complete ale motorului său, cu toate acestea se așteaptă peste 600 CP și, sperăm, unul dintre cele mai competitive vehicule de pe teren.
Ce crezi despre zgomotul pe care îl face? Să înțelegem în comentariile de mai jos.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top