Uncategorized

„Economiile de costuri anuale ale mii sunt realizabile pentru șoferi”

Este o cifră pe care majoritatea dintre noi ar prefera să o ignorăm – costul anual de deținere a secretelor către o mașină și un camion moderat noi sau noi care acoperă aproape 1.000 de mile pe lună. Indiferent dacă închiriați sau cumpărați, cred că este în jur de 5.000 de lire sterline.
Șocat? Nu fi. Creșterea banilor pentru și obținerea chiar și a unui vehicul pe jumătate decent până la mediu, apoi impozitarea, asigurarea, alimentarea, conducerea, curățarea, parcarea, deservirea, precum și repararea acestuia în timp ce îl urmăriți depreciați zilnic nu este un proces accesibil. Prin urmare, cerința pentru automobilistul tipic de 10.000-12.000 mile pe an într-un sub-15k-20 de lire sterline de mașini și camion pentru a avea acel plan bugetar pe cinci pe an înainte de posibilele taxe, amenzi, precum și alte cheltuieli adesea uitate .
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini și oferte de închiriere de camioane 2018
Sigur, plătiți foarte mult, cu toate acestea veți obține foarte mult în schimb-privilegiul de a vă bucura de acces special la un vehicul umil al drumului rutier 24/7, 365 de zile pe an, pentru început. Una dintre bucuriile vieții contemporane, nu?
Credeți că cifra mea de 5.000 de lire sterline este la fel de mare? Atunci nu vă va plăcea ceea ce respectă expertul în domeniul studiului de cercetare auto, care afirmă că este la fel de scăzut. Afacerea insistă că „șoferul tipic din Marea Britanie s -a ocupat de o cheltuială generală de conducere de 5.795 de lire sterline în 2017”. Când s -au gândit că cercetătorii săi au inclus ceea ce explică bizar drept „taxele de taxare, timpul pierdut, precum și carbonul, plus plățile excesive” pe care nu le -am avut în vedere (îmi pare rău!), Nu suntem la fel de departe. Credeți 5K £-6K £ PA pentru domnul sau doamna Motorist tipic.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top