Toyota GT 86 Club Series Blue Edition lansat

Acesta este Toyota GT 86 Club Series Blue Edition. Este cel de -al doilea model care s -a alăturat liniei de seriale a clubului firmei japoneze, care a fost lansat pentru a sărbători patrimoniul de sport din Toyota. Prețurile încep de la 29.980 lire sterline.
După cum sugerează numele său, un finisaj exterior exterior marchează ediția albastră, în timp ce detaliile negre contrastante au fost aplicate pe grila din față, spoilerul din spate și difuzorul. Cabina a fost, de asemenea, tăiată în Alcantara și piele neagră.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini sport de vânzare 2018
Sub piele, ediția albastră folosește același motor de boxer cu patru cilindri de 2,0 litri de 197 CP, utilizat în standardul GT 86, care poate fi asociat fie cu un manual cu șase trepte, fie cu o cutie de viteze automată. Manualul este cel mai rapid dintre cei doi, luând un pretinsă 7,7 secunde pentru a obține de la 0-62 km / h, în timp ce automobilul durează 8,4 secunde. Viteza maximă este de 140 km / h, respectiv 130 km / h.
4

Standard Kit include un diferențial cu alunecare limitată, control de croazieră, control climatic cu două zone, scaune frontale încălzite și sistemul Toyota Touch 2 Infotainment.
Un pachet de performanță opțional este de asemenea disponibil pe ediția albastră și adaugă suspensie și amortizoare, frâne de brembo, etriere de frână roșie și jante din aliaj negru de 17 inci.
Citiți recenzia noastră despre Toyota GT 86 Orange Edition 2017 …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top