Uncategorized

Dacia Sandero rămâne cea mai mică mașină a Marii Britanii, în ciuda creșterii prețurilor de 1 GBP

, Dacia Sandero este încă cea mai scumpă mașină a Marii Britanii, în ciuda creșterii prețurilor de 1.000 de lire sterline (16,7 la sută) pentru modelul de acces la nivel de intrare. Această primă vede saltul de bază Sandero de la 5.995 de lire sterline la 6.995 de lire sterline, în ciuda foii sale de specificații neschimbate.
La vânzare, având în vedere că 2013, cifra de titlu de 5.995 de lire sterline a Sandero nu a fost afectată de inflație, modificări fiscale și majorare a prețurilor de listă. Cu toate acestea, din cauza modificărilor VED recente și a altor factori externi, șefii au luat o decizie, nu mai este practic să vândă supermini de chilipir pentru un preț atât de scăzut.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai puțin scumpe mașini noi de vânzare
Indiferent, Sandero este încă mult mai mult de 500 de lire sterline mai accesibil decât un Suzuki Celerio și substanțial mai puțin costisitor decât un Ford Fiesta, Seat Ibiza sau Vauxhall Corsa. Dacă doriți o mașină care să concureze cu Sandero pe spațiu, va trebui să vă îndreptați către Pricier MG3, care costă de la 8.695 de lire sterline.
Majoritatea celorlalte modele din gamă văd o creștere modestă a prețurilor. Motorul de bază SCE 75 în ambientarea medie-spec. Versiunile de mediu beneficiază de aer condiționat standard, un radio DAB și o garnitură colorată pentru corp. Mașinile laureate de top se mândresc cu un ecran tactil Sat-nav și senzori de parcare, cu cea mai scumpă versiune DCI 90 văzând un salt de 400 de lire sterline.
Uitați -vă la ofertele de finanțe și Sandero este chiar mult mai accesibil. Cu un depozit de 1.367 de lire sterline (și o contribuție de depozit Dacia de 250 de lire sterline), puteți alunga într -un acces Sandero pentru 89 de lire sterline pe lună.
Linia motorului nu este afectată, cuprinzând două benzină și un motorină. Cea mai economică versiune este DCI 90, care pretinde 80,7mpg.
Prima de preț a lui Dacia Sandero te -a eliminat? Spuneți -ne în comentariile de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top