Uncategorized

Serviciile Vauxhall OnStar vor fi schimbate în 2020

Serviciul OnStar Connectivity de la Vauxhall, care oferă Wi-Fi la bord, pe lângă servicii de concierge, cum ar fi diagnosticul auto, precum și rezervarea hotelului, vor fi schimbate la 31 decembrie 2020. În pregătirea acestui lucru, nu vor fi echipate noi proiecte Vauxhall cu OnStar din ianuarie 2019.
Relocarea vine ca detalii despre preluarea lui Vauxhall de către Groupe PSA (proprietarul Peugeot, precum și Citroen), sunt călcate. O declarație publicată de Vauxhall notează că OnStar este de General Motors, mașinile americane și camionul uriaș care vând Vauxhall către PSA.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• GM OnStar: Mașini conectate și tehnologie de camioane explicate
Un purtător de cuvânt al Vauxhall a explicat: „OnStar va continua să furnizeze setul actual de servicii până la 31 decembrie 2020, însă OnStar nu va fi montat la niciun tip de mașină nouă din ianuarie 2019.
De asemenea, apelul telefonic de urgență al OnStar SOS va înceta să funcționeze începând cu 31 decembrie 2020, deoarece afacerea afirmă că „Serviciile de asistență de urgență OnStar nu sunt servicii ECALL pentru funcțiile reglementărilor ECALL.”
Vauxhall, precum și PSA, vor trebui să descopere o soluție pentru acest lucru, cu toate acestea, legislațiile europene mandatează toate mașinile și camioanele noi oferite, deoarece martie 2018 ar trebui să fie echipate cu Ecall, care contactează serviciile de urgență în cazul unui incident major. Cu toate acestea, un serviciu va veni din mașinile franceze și camionul uriaș, deoarece Vauxhall afirmă că proiectele viitoare vor „integra tehnologia Groupe PSA” pe măsură ce preluarea va merge mai departe.
OnStar a fost introdus în Marea Britanie la multă fanfară în 2015. Cu toate acestea, sistemul a fost furnizat în America de practic 20 de ani, precum și are aproximativ șapte milioane de abonați. În prezent, OnStar este furnizat pe întreaga gamă din Marea Britanie a lui Vauxhall, de la diminutivul Viva până la marea hatchback a gospodăriei Grand Sport Grand Sport.
Vauxhall s-a angajat că „rămâne complet dedicat funcției sale bine stabilite ca lider în serviciile de conectivitate”, adăugând că va împărtăși „detalii suplimentare despre viitoarele servicii de conectivitate la momentul adecvat”.
Acum am verificat despre studiul de cercetare care arată că șapte din zece mașini și camioane noi sunt echipate cu tehnologie de securitate activă …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top