Uncategorized

Vânzările Rolls-Royce au crescut cu 49 la sută în 2021

Rolls-Royce a oferit un număr record de mașini în 2021. Afacerea a furnizat 5.586 de vehicule la nivel global, ceea ce reprezintă un impuls de 49 % față de anul precedent.
Această cifră este cea mai mare cifră anuală de vânzări pe care Rolls-Royce a realizat-o pe parcursul istoriei sale de 117 ani. Creșterea a fost determinată în principal de noul Ghost Saloon, cu toate acestea, cărțile de cumpărare pentru modelul stalwart al firmei, The Phantom, sunt, de asemenea, pline până în al treilea trimestru din 2022.

Rolls-Royce Ghost Review

Cel mai recent, Rolls-Royce a dezvăluit planuri pentru prima sa mașină electrică-Spectrul. Este stabilit pentru a fi introdus la sfârșitul anului 2023, precum și deja are de-a face cu un regim de testare de 2,5 milioane de kilometri, pe care statele ferme vor simula mult mai mult de 400 de ani de proprietate.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Pentru a se pregăti pentru viitorul electric, Rolls-Royce va cheltui foarte mult pentru instalațiile sale producătoare, investind în instrumente noi, precum și în personal suplimentar. În septembrie, de exemplu, o nouă echipă de 37 de ucenici se va alătura rândurilor de afaceri.
CEO-ul Rolls-Royce, Torsten Müller-ötvös, a declarat: „Acesta a fost un an cu adevărat istoric pentru mașinile cu motor Rolls-Royce. În ultimele 12 luni, am înregistrat cele mai mari vânzări anuale, am introdus cea mai recentă adăugare în familia noastră de ecusoane negre, am uimit lumea cu abilitățile noastre de construire a antrenorului, precum și a făcut mari pași în viitorul nostru electric.
„Ca întotdeauna, a fost posibilă prin angajament, precum și prin angajamentul oamenilor remarcabili de la Casa Rolls-Royce, echipa noastră mondială, precum și rețeaua noastră de distribuitori din întreaga lume. Îmi doresc să -mi prelungesc mulțumirile, precum și felicitări pentru fiecare dintre ele, precum și pentru fiecare dintre ele: este privilegiul meu, precum și plăcerea să lucrez împreună cu ei în fiecare zi. ”
Acum faceți clic chiar aici pentru a verifica toate cele mai recente știri despre primul EV al lui Rolls-Royce, Spectre …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top