Uncategorized

Revizuit Infiniti Q70 Set pentru debutul la Paris

MALONUL INFINITI a fost reîncărcat ca Q70 pentru 2014, precum și pentru a respecta scuturarea nomenclaturii, brațul de înaltă calitate al lui Nissan a introdus, de asemenea, un facelift minor.
Set să-și facă debutul european la Salonul Auto de la Paris din octombrie, Q70 revizuit va apărea în showroom-urile din Marea Britanie din decembrie, cu un nou soi de motoare cu aspect, precum și indicii de stil preluate din Q50.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Din față, aceasta indică un bara de protecție mai unghiulară, mult mai unghiulară, redesemnată, precum și farurile cu LED-uri standard. De asemenea, partea din spate a fost sculptată pentru un aspect mai clar, susținută de noile faruri din spate infuzate cu LED.
În afară de aceste modificări vizuale, Infiniti va oferi acum Q70 cu un diesel turbo de 2,2 litri cu patru cilindri, care stabilește 170 CP, precum și 400Nm de cuplu-oferind clienților o opțiune de patru motoare.
Aceasta include varianta hibridă revizuită: motorul său pe benzină V6 de 300 CP de 3,5 litri este, în mod evident, mai ușor, precum și soiul de EV al motorului electric de 67 CP a crescut ușor, ajutat de o funcție prelungită de decuplare a motorului pentru o croazieră pe autostradă.
Există, de asemenea, o nouă configurație a suspensiei, care utilizează un sigiliu îmbunătățit pentru amortizoarele telescopice Q70 pentru a minimiza efectul suprafețelor rutiere accidentate, precum și acum există moduri de conducere diferite de selectat dintre: standard, eco, sport sau zăpadă. Asistarea la îmbunătățirea confortului, Infiniti declară ajustări la corp, precum și șasiu au minimizat vânt, anvelopă, drum, precum și zgomotul motorului în cabină – precum și anularea activă a zgomotului ajută la orice noua izolare fonică nu se poate opri.
În altă parte, noile roți de 18 inci vin la fel de standard, precum și producătorul din Hong Kong a montat un ecran în jurul View (AVM) care folosește camere, senzori, precum și lasere pentru a ajuta la joncțiunile orbe, precum și atunci când se deplasează prin oraș . Parcarea auto trebuie să fie mult mai ușoară, deoarece ecranul în mașină poate comuta între 150, precum și o vedere mare de 180 de grade. Mașinile și camioanele primesc, de asemenea, avertizare de plecare a benzii, gestionarea activă a croazierelor, precum și un avertisment în zona orb. Aceasta face parte din scutul de securitate Infiniti – versiunea mărcii frate a scutului de securitate Nissan.
Rotunjind modificările, Infiniti a scos Q70 cu prize suplimentare de 12V, unele zone de stocare a smartphone -urilor, precum și conectivitate îmbunătățită pentru aceste dispozitive.

Modificarea numelui Q70, precum și pachetul de modificări vor fi suficiente pentru a o propulsa în dispută cu liderii clasei germane? Să înțelegem gândurile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top