Maserati MC20 Convertible previzualizată în primele imagini oficiale

Maserati avansează înainte cu noul său model de lansare, tachinând un alt model care va ajunge în 2022 alături de SUV -ul Grecale, Granturismo GT și Grancabrio Convertible.
Supercarul MC20 recent lansat este probabil să i se alăture o versiune convertibilă anul viitor, iar Maserati a lansat primele imagini oficiale ale rivalului Lamborghini Huracan Evo.

Nou Porsche 911 GT3 Pachet turistic 2021 Recenzie

Subtitrat „Un prototip timpuriu al noului convertibil MC20 a ieșit din porțile plantei noastre Modena”, noile imagini arată MC20 în ambalarea tipică a camuflajului prototipului. Putem vedea că acoperișul este un vârf dur, sugerând că va avea un aranjament similar pentru acoperișul metalic pliabil pentru mașini precum Ferrari F8 Spider și McLaren 600LT Spider.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

În altă parte, se pare că există o mică diferență vizuală între coupe-ul deja dezvăluit și această versiune drop-top. De asemenea, nu este clar dacă va fi pur și simplu numit „convertibil” sau dacă va adopta placa de identificare „păianjen”.
Așteptați -vă să vadă creșterea prețului oarecum peste cifra de 187.230 de lire sterline pentru MC20 Coupe, probabil că a scăzut marca de 200 de lire sterline (care ar scădea în continuare F8 Spider cu peste 25.000 de lire sterline). Greutatea va crește probabil peste cifra de 1475 kg citată pentru coupe din cauza mecanismului complex de acoperiș.
Ne așteptăm să vedem că convertibilul MC20 sosește cu același 621 CP „Nettuno” Twin-Turbo V6 ca Coupe, care ajunge în Marea Britanie în următoarele două luni. Acest lucru ar trebui să -l facă capabil de 0 62 km / h în aproximativ trei secunde, deși rămâne de văzut dacă viteza maximă de 202 km / h Coupe va fi redusă de acoperișul pliabil.
Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea rivalilor Maserati, brandul intenționează să lanseze și o versiune complet electrică a MC20 în timp util. De asemenea, a fost lansat în 2022, dar nu este clar dacă acest lucru a fost împins înapoi din cauza acelorași întârzieri legate de deficiențe de pandemie și de cipuri care au împins înapoi lansarea Grecale.
Consultați cele mai bune supercaruri pentru a cumpăra chiar acum …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top