Uncategorized

Noul 2022 Lamborghini Countach LPI 800-4 va intra pe drum pentru prima dată

Lamborghini a pus noul Countach cu pasul limitat, pe drumurile publice pentru prima dată de când revenirea modelului a fost verificată la verificarea la model Pebble Beach de anul trecut Concours d’Elegance.
Pentru a marca ocazia, brandul a lansat noi fotografii ale pilotului său renăscut în mișcare, cu alte două modele de contorch care reprezintă unități importante din istoria modelului – extrem de prim -contele LP 400 construit vreodată, precum și ultimul număr de 25 de ani de la Countrach produs.

New Lamborghini Huracan Sto 2021 Recenzie

Lamborghini Countach LPI 800-4 este un supercar italian limitat, bazat pe aceeași platformă V12 ca Aventador, cu toate acestea, cu ajutorul unui motor electric alimentat de un supercapacitor, care scoate de trei ori mai multă putere decât o baterie cu litiu-ion de litiu din aceeași greutate.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

De la Miura, marca unui flagship Lamborghini a fost un V12 montat la mijloc. Noul Countach este fidel liniei, cu puterea provenind de la un sistem de 6,5 litri de douăsprezece cilindri asistat hibrid, împrumutat de la Hypercar Sian. Aspectul de ardere singur creează 769 CP, în timp ce un motor electric de 48 de volți creează un 34 CP suplimentar, care servește pentru a accentua răspunsul la accelerație și mai departe.
În general, 803 CP este trimis la toate cele patru roți cu o cutie de viteze cu un singur ambreiaj cu 7 trepte, care propulsează Countrach de la 0-62 km / h în doar 2,8 secunde-aproximativ jumătate din timpul originalului. Mașinile noi și camionul vor trece la o viteză maximă de 221 km / h.
49

Noile mașini și camioane au fost proiectate ca un „descendent” pozitiv al modelului din 1974, mai degrabă decât o imitație, precum și amestecă semne de contor cu atingeri contemporane în stil Lamborghini, cum ar fi tripla lumini lead -led hexagonale.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top