Uncategorized

Ferrari Data New Brevet pentru viitoarea platformă de vehicule sportive electrice

la jumătatea drumului cu anul trecut, CEO-ul Ferrari, John Elkann Procesul de avansare, întrucât firma tocmai a depus un brevet pentru o nouă platformă de vehicule sport electrificate, pe care ne așteptăm să le susțină pe viitorul său rival EV pentru Tesla Roadster.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Cererea de brevet a Ferrari este pentru un floripan, precum și șasiu, care are suprafață pentru două baterii. Există un sistem mai mare montat în spatele vehiculului, precum și un pachet larg, plat fix sub compartimentul călătorului, care a fost modelat pentru a lăsa o suprafață suficientă pentru ocupanți. Ambele baterii sunt fixate pe propria secțiune de etaj, care este separată de șasiul principal al vehiculului, precum și de fixat în vehiculul de dedesubt.

Nou 2022 SUV Ferrari Purosangue prezentat în PIC -ul oficial teaser

Forma prototipului din schițele de brevet ale Ferrari sugerează, de asemenea, că primul său design complet electric nu se va îndepărta la fel de departe de limbajul de stil stabilit de vehiculele sale cu ardere. Bateria, precum și motoarele electrice vor fi adăpostite în spatele vehiculului, ocupând zona alocată de obicei pentru motorul cu combustie, precum și cutia de viteze.
4

Chiar dacă desenele de brevete ale Ferrari arată că această nouă platformă a fost proiectată cu modă electrică complet electrică în minte, afacerea afirmă că a lăsat o suprafață suficientă în proiectarea sugerată pentru un vehicul sportiv hibrid care prezintă un motor de ardere care se bazează pe aceleași bazate.
Este posibil să vedem în curând un design hibrid cu slg-uri scăzute de la Ferrari la mijlocul deceniului, în același timp în care firma introduce primul său EV.
Ferrari afirmă că există o suprafață suficientă atât în ​​față, cât și în spatele platformei pentru a pune un motor cu combustie. Dar, judecând după aceste imagini, această platformă va avea un capăt frontal în formă de asemenea, F8 Tributo, precum și 296 GTB, ceea ce înseamnă că nu va fi nicăieri aproape de o suprafață suficientă pentru un motor pe benzină în față.
Cu toate acestea, dacă Ferrari aruncă un motor de ardere în această platformă sugerată, este probabil să fie găsit în spatele compartimentului călătorului, cu zona restrânsă în față utilizată pentru a acasă un motor electric.

Acum faceți clic chiar aici pentru a verifica toate cele mai recente știri despre actualul supercar hibrid al lui Ferrari, 296 GTB …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top