Uncategorized

SEAT PLANES SUV ASVEST

Înainte de mult așteptatul Rival Qashqai, care va fi datorat în 2016, șeful companiei Jurgen Stackmann a expus planuri pentru două SUV-uri suplimentare care se vor alătura rândurilor. Un rival mai mic Nissan Juke și un model mai mare de șapte locuri sunt așteptați să se alăture portofoliului de produse Seat în viitorul apropiat.
Am înțeles despre SUV-ul de dimensiuni mari de mult timp, dar discuțiile despre aducerea unei încrucișări mai mici pe piață sunt în curs de desfășurare. „Suntem dornici să o facem. Acolo piața se deplasează și într -o secțiune care este aproape funcționată pe scaun, integrând funcția și emoția ”, a declarat Stackman.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• cele mai frumoase SUV -uri de cumpărat acum
„Avem această formulă corectă cu Leon, cred că o avem corect cu SUV-ul de dimensiuni medii și SUV-ul mai compact este o extensie rațională”, a adăugat el. „Oamenii își doresc în continuare un automobil compact să conducă, dar își doresc un pic mai multă expresivitate și poziție de conducere mai mare, confort și agilitate. Acesta este automobilul perfect pentru noi, este doar o chestiune de timp. ”
O sosire în 2017 ar oferi SUV-ului de dimensiuni medii un spațiu de respirație, Stackman confirmând, de asemenea, că rivalul Juke va fi pus la dispoziție doar cu tracțiunea cu roțile din față.
La capătul opus al viitoarei familii SUV a Seat, un mare șapte locuri nu a fost exclus de Stackmann. „Strategic și potențial da, dar putem înțelege afacerea?” el a adăugat. „Este o piață extrem de competitivă, dar conceptual am putea crea ceva uimitor care se potrivește mărcii.”
Q&A Jurgen Stackmann
De ce a durat atât de mult timp pentru a crea SUV -ul? Suntem cel mai mic producător de volum din grupul VW din Europa, iar pașii pe care îi facem trebuie să se perfecționeze, nu putem obține sloppy cu sincronizare sau design. Automobilul a fost autorizat atunci când am fost cu adevărat pregătiți pentru aceasta, nu putem permite erori în cost, valoare sau design.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top