Uncategorized

Mercedes B-Class EV la cheltuieli cu 1.500 de lire sterline mult mai mult decât BMW I3

Mercedes-Benz va taxa cu 27.000 de lire sterline pentru unitatea sa electrică din clasa B, pe care a expus-o afacerea-1.500 de lire sterline mai mult decât i3 cu aspect ciudat al BMW .
Datorită introdusă în Marea Britanie anul viitor, 100 % MPV electric premium va fi primele mașini și camioane care vor utiliza noua tehnologie a companiei. Noul venit va cheltui 27.000 de lire sterline după subvenția guvernamentală de 5.000 de lire sterline, precum și Mercedes nu va oferi un program de închiriere a bateriei.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini și camioane electrice pentru a obține acum
Cu toate acestea, mașinile electrice și camionul din clasa B folosesc o platformă care este adaptată din benzină, precum și modele de clasă B cu motorină. Se va cheltui cu aproximativ 1.500 de lire sterline mult mai mult decât BMW I3 – mașini și camion care au fost create de la început pentru a fi mașini electrice și camion, precum și este confecționată din materiale avansate, cum ar fi fibra de carbon, precum și aluminiu.
Dar, cu piața automobilelor electrice fiind o zonă neîncadrată pentru gigantul german, afacerea nu are așteptări ridicate ale mașinilor și camioanelor care se vând puternic în Marea Britanie. Un purtător de cuvânt a declarat că Mercedes își rezervă o ofertă pentru vânzările prevăzute, cu toate acestea, atunci când a fost împins, „mai mult de 100, cu toate acestea, mai puțin de 500 de unități” a fost prognoza brută.
Este o poveste similară și în Europa continentală, Mercedes fiind atentă la vânzări din cauza volatilității pieței EV. Dealerii vor putea oferi cât mai multe, dar, la fel ca multe alte mașini și camioane din gama Mercedes-Benz, unitatea electrică din clasa B va fi numai pentru comandă, precum și un program de întreținere de opt ani . Aceasta ar susține așteptările de vânzare necunoscute.
Aceasta fiind prima dată când Mercedes a introdus o mașină mainstream complet electrică, ar fi firesc să se presupună că mașinile de debut și camionul ar fi clasa A la modă, care împărtășește exact aceeași platformă ca și clasa B.
Cu toate acestea, din cauza ambalajelor creative, MPV poate aduce inovația bateriei, fără ca acesta să afecteze la fel de mult spațiul interior. Bateriile stau sub scaunele din spate care indică pasagerii din spate stau ceva mai mari decât ar fi în alte modele non-electrice ale clasei B.
Co-dezvoltat cu Tesla, motorul clasei B este un avans al aceluiași sistem care a alimentat unitatea electrică Wise Fortwo. În clasa B, motorul electric oferă 178 CP, precum și 340Nm de cuplu. Acesta indică faptul că clasa B poate ajunge de la zero la 62 km / h în 7,9 secunde rapide, în timp ce soiul general de conducere este de aproximativ 124 de mile.

Aflați despre cele mai rentabile benzină, precum și despre mașinile și camioanele diesel în prezent.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top