Mazda MX-5 RF Sport Black Special Edition expus

Acesta este Mazda MX-5 RF Sport Black, cel mai recent într-o linie lungă de variații de ediție specială ale celui mai vândut roadster din lume. Noul model respectă MX-5 Z Sport, care a fost disponibil pentru a lua în considerare în luna martie.
Adăugările Sport Negru sunt pur cosmetice; Cel mai evident dintre ele este lovirea vopselei exterioare eterne albastre. Acest lucru este declanșat de un spoiler de buze negru lucios și oglinzi de ușă contrastante și jante din aliaj de 17 inci finisate în gri gunmetal. În interior, există covorașe speciale de podea, plăci de scufundare și o placă specială pe bord.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Citiți recenzia noastră aprofundată a Mazda MX-5
În plus față de setul convențional al SE-L Nav pe care se bazează, modelul cu rulare limitată adaugă scaune din piele, senzori de parcare a vehiculelor din spate și faruri și ștergătoare automate. La fel ca și alte modele RF, Sport Black are un top dur retractabil din trei piese, care se pliază sub stâlpii din spate în 13 secunde.
17

Mecanic Sport Negru este similar cu RF-ul obișnuit, ceea ce indică faptul că 158 CP pe care îl face dintr-un motor pe benzină de 2,0 litri este trimis pe roțile din spate cu ajutorul unui diferențial cu alunecare limitată.
Se vor produce trei sute de exemple de RF Sport Negru. Noul model va avea un preț de la 25.695 lire sterline – o creștere de 1.900 de lire sterline față de RF SE -L Nav – când va fi scoasă la vânzare din 28 mai. Membrii clubului proprietarilor MX-5 vor avea o șansă exclusivă de a vedea automobilul în metal pentru prima dată la Goodwood Motor Circuit la 29 aprilie.
Unde se clasează Mazda MX-5 printre cele mai bune mașini sportive și camioane de vânzare astăzi?

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top