Uncategorized

Noua Ford Fiesta: Fiesta activ activ acum la vânzare în Marea Britanie

, actualul Ford Fiesta a ales locul în care a plecat designul anterior, așezat ideal în partea de sus a graficului ca fiind cea mai bună mașină din Marea Britanie. Introdus anul trecut, Ford și -a continuat lansarea în 2018, odată cu sosirea noului Fiesta Active – o variantă influențată de crossover a mașinii mult iubite a Marii Britanii, care este la vânzare acum de la 17.990 de lire sterline.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune vânzări de mașini și camioane la vânzare 2018
A trecut mult timp, această cea mai actuală Fiesta. Mașinile și camionul anterior de a șasea generație și-a făcut debutul în 2008, precum și aceste noi mașini și camioane din a șaptea generație se formează împotriva altor rivali noi, în tipul scaunului Ibiza și Volkswagen Polo. O versiune Hot Hatch nu este de asemenea departe, cu noul Festa ST-ul cu trei cilindri care apare în această vară.
Nou Ford Fiesta: Costuri, precum și specificații
Ford și -a prețuit noua Supermini Fiesta, cu soiul începând cu 12.715 lire sterline.
La vânzare acum, cea mai nouă versiune a mașinilor și camionului foarte popular din Marea Britanie începe cu modelul de stil de nivel de intrare, în creștere cu ZeTEC, precum și cu Titanium, înainte de a depăși la 19.345 de lire sterline pentru versiunea Vignale. De asemenea, apar design -uri de joc B&O pentru ediție specială.
Acest cost de nivel de intrare se identifică de 12.715 lire sterline pentru designul stilului include roți din aliaj de 15 inci, precum și bare de protecție colorate pentru corp ca standard. Aer condiționat manual, precum și un radio AM/FM cu un ecran TFT de 4,2 inci cu conectivitate Bluetooth sunt descoperite în cabină, în timp ce Ford a montat de asemenea Supermini la nivel de intrare cu o suită de automobilist, precum și caracteristici de ajutor de securitate, inclusiv caracteristici Lane Keep Assist, Hill începe ajutor, precum și faruri automate.
40

Designul ZETEC – o mașină și un camion care a avut de mult timp plăcere să fie versiunea foarte populară a gamei Fiesta, reprezentând 58 % din vânzările din Fiesta ieșită – va începe de la 14.215 de lire sterline. Va include roți din aliaj de 15 inci, parbrizul încălzit Quickclear de la Ford, precum și Sync 3 DAB Radio cu un ecran tactil de 6,5 inci, cu asistență de urgență, Apple CarPlay, precum și Android Auto.
Publicitate – Postul continuă mai jos

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top