Uncategorized

BMW IX M60 Super-SUV Storms în 611BHP

BMW a sporit performanța SUV-ului său electric IX cu acest nou model IX M60. Cu 611 CP și un șasiu modificat de Divizia M a BMW, IX M60 va lua golul la Tesla Model X atunci când se va lansa în vara 2022.
Stând deasupra IX XDrive50 ca cea mai puternică variantă a flagship-ului tehnologic al BMW, IX M60 dezvoltă un cuplu monstruos de 1100nm de cuplu datorită unei setări de tracțiune cu patru roți cu două roți și va sprint de la 0-62 km / h în 3,9 secunde. Acesta trece la o viteză maximă limitată de 155 km / h – 31 km / h mai rapid decât XDrive50.

Cele mai bune SUV -uri electrice pentru a obține acum

Având în vedere puterea suplimentară, intervalul a scăzut la 357 de mile pretinse, comparativ cu totalul oficial de 380 de mile XDrive50. BMW nu a specificat dimensiunea bateriei M60, dar este probabil să utilizeze aceeași unitate de 71kWh ca fiind montată la alte modele din gama IX, sandwich în podeaua mașinii. Setările specifice M pentru sistemul de suspensie de aer a mașinii trebuie să accentueze manipularea IX M60 și, la fel ca în cazul versiunilor mai mici, folosește un amestec de aluminiu și fibră de carbon în structura sa pentru a ajuta la compensarea greutății mari și a agilității îmbunătățite.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Alături de upgrade -urile mecanice, IX M60 câștigă multe schimbări de proiectare pentru a -l distinge de alte modele. Callipers de frână cu marca M albastru se așază în spatele jantelor din aliaj de 22 de inci și există detalii despre bronzul de titan pe grilele de rinichi și m.
10

În interior, IX M60 primește, de asemenea, mult mai multe echipamente ca standard, cum ar fi ușile cu închidere moale, farurile Laserlight ale BMW, pachetul de parcare pentru vehicule ale firmei și o cameră interioară. Interiorul este tăiat în tapițerie din piele naturală suite și, de asemenea, oferă o funcționare completă fără cheie, scaune încălzite, ventilate și de masaj, pachetul de confort de căldură al BMW și un stereo Diamond Bowers & Wilkins.
Sistemul de infotainment Idrive 8 al BMW – care a debutat pe IX – rămâne, cu un singur panou curbat montat pe tabloul de bord. Aceasta combină un panou digital de 12,3 inci cu un ecran tactil central de 14,9 inci, care poate fi, de asemenea, operat de un controler rotativ pe consola centrală. Configurația Idrive 8 include conectivitate 5G, un sistem de navigație cu realitate augmentată și un plus digital crucial al mărcii, care înlocuiește crucialul convențional cu smartphone-ul dvs.

IX M60 se va lansa în Marea Britanie în această vară, cu un preț de la 111.905 de lire sterline, o primă de 20.000 lire sterline peste IX XDrive50.
Acum citiți recenzia noastră amănunțită a BMW IX3 …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top