Uncategorized

Vânzările de vehicule noi din Marea Britanie au crescut cu 27,5% în ianuarie 2022

înregistrările de vehicule noi au crescut cu 27,5 la sută în ianuarie 2022, comparativ cu exact aceeași lună a anului trecut, cu toate acestea au scăzut cu 22,9 la sută în ianuarie 2020.
În general, a fost înregistrat în general 115.087 de vehicule, punând 2022 pe un program pentru o înregistrare totală de 1.897 milioane, potrivit Societății Producătorilor de Autovehicule, precum și comercianților (SMMT). Aceasta ar fi în creștere cu 15,2 la sută față de 2021, cu toate acestea, cu 22,9 la sută față de 2022.

Cele mai bune vehicule electrice pentru a cumpăra 2022

Creșterea din ianuarie 2022 a fost determinată de cumpărătorii personali, care producătorii au încercat să acorde prioritate în acordul cu deficitul continuu de semiconductori. Aproximativ 62.300 de vehicule noi au fost înregistrate în mod privat-în creștere cu 64,1 la sută de la an la an. Înregistrările flotei au rămas în mare măsură stabile.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Proiectele hibride electrice, hibride, precum și plug-in, au reprezentat 71,5 % din creșterea înregistrărilor. Un impresionant 20,4 la sută din vehiculele înregistrate în cursul lunii au venit cu un dop – SMMT prezice că acest lucru va fi de 25 % până la sfârșitul anului.
Mike Hawes, directorul executiv al SMMT, a declarat: „Având în vedere că a fost impactată de blocare în ianuarie 2021, cifrele din această lună vor fi întotdeauna o îmbunătățire, cu toate acestea este încă liniștitoare să vedem o piață de consolidare.
„Încă o dată, vehiculele electrificate sunt cele care determină creșterea, în ciuda faptului continuu al deficiențelor de cipuri, în creștere a inflației, precum și a costurilor de viață a vieții.
„Cu toate acestea, 2022 este la un început rezonabil, precum și cu aproximativ 50 de noi proiecte electrificate datorate pentru eliberare în acest an, clienții vor avea o alegere din ce în ce mai mare, ceea ce poate fi excelent doar pentru ambițiile noastre de mediu comune.”
Vă gândiți să cumpărați o mașină electrică, benzină sau hibridă? Verificați ghidul nostru de cumpărare pentru a vă ajuta pe parcurs …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top