„Planuri de prețuri rutiere smulg de vizionare uriașă a fratelor”

a tuturor presupusilor profesioniști la care Comitetul pentru alegerea a spus că a vorbit cu recomandările sale de prețuri rutiere, nu par să existe niciun tip de persoane autentice, precum persoane, precum persoane, precum persoane, precum persoane, precum persoane, precum tu la fel de bine ca mine. Îmi doresc să ceară.
Așadar, acum avem sugestii autentice bazate în jurul nostru, toate fiind urmărite pentru fiecare milă pe care o conducem, oriunde suntem la fel de bine ca orice facem. La fel de mult cât există promisiuni că aceasta este „neutră din punct de vedere al costurilor” care se pot aplica guvernului actual, ce se întâmplă cu următoarea administrație sau cea după aceea?

Planuri de prețuri rutiere din Marea Britanie: Sunt disponibile alte soluții pentru „gaura neagră” de combustibil

Apreciez că există o gaură uriașă în cofrele Trezoreriei care va fi nevoie să fie completată, cu toate acestea sunt departe de a fi convins că aceasta este cea mai bună soluție la această problemă.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Preocuparea mea este că această inovație poate fi utilizată pentru a scoate și mai mulți bani din buzunarele noastre, cu taxe pentru a conduce în anumite zone pe care cineva nu ne dorește, costuri suplimentare pentru utilizarea drumurilor specifice, precum și chiar taxe suplimentare, dacă doriți Conduceți un pic mai repede pe autostradă.
Apoi, există inovația în sine, despre care mulți afirmă că vor fi acceptate, deoarece tinerii au fost fericiți că au cutii negre montați la mașinile și camioanele lor de ani buni. Au făcut acest lucru, deoarece acele cutii negre le vor economisi bani, nu le cheltuiesc bani!
De asemenea, există o problemă de securitate – precum și să fim sinceri, oficialii guvernamentali nu au cea mai bună înregistrare aici. Îndepărtați -vă că un laptop este lăsat într -un tren cu secretele la telematică sau sistemul de rambursare de pe acesta.
În ceea ce privește proprietarii de EV-stimulați să meargă electric de către guvern-nu au niciun concept cum vor fi cheltuielile lor de automobile cu o dilemă la prețuri energetice care ar putea fi alături de atacul de prețuri rutiere. Da, ar trebui să plătească, cu toate acestea, să ofere actualul Avertisment al cumpărătorilor EV.
Sau poate că aceasta este doar o șuieră pentru a ne opri să folosim telefoanele noastre în mașinile noastre. Evident, tehnologia pentru încărcarea rutieră poate online în smartphone -urile noastre. Aceasta este o metodă pentru a vă face să vă lăsați telefonul în urmă când ieșiți la o unitate.

Sunteți de acord cu Steve? Să înțelegem gândurile dvs. cu privire la prețurile rutiere în secțiunea de comentarii de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top