Tesla lansează un serviciu de reparații mobile din Marea Britanie cu Flota Modelului S

Tesla a introdus un serviciu de reparații mobile în Marea Britanie, care are ca scop remedierea și menținerea mașinii proprietarilor, fără ca aceștia să fie nevoiți să pună piciorul într -un centru de servicii. Folosind două mașini model S special convertite-care au fost echipate cu o serie de instrumente de atelier-tehnicienii Tesla vor vizita clienții în perioade pre-aranjate și locații pentru a efectua reparații. Serviciul flexibil poate fi chemat la casele sau locurile de muncă ale proprietarilor.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Flota de service mobilă constă inițial din doar două mașini ale modelului S, dar va crește în lunile următoare până la 20 de mașini – 10 mașini Model S și 10 autoutilitare cu combustie internă. Acestea vor fi disponibile pentru a ajuta toți proprietarii Tesla din Marea Britanie (noi și vechi) cu acces la schema inclusă în garanția standard a Tesla. Lucrările care se încadrează în afara garanției unui client se efectuează pe bază de muncă pe loc de muncă, mai degrabă decât să necesite un abonament lunar sau o taxă anuală.
• Cele mai bune mașini electrice de achiziționat acum
Tesla susține că diagnosticul în aer pe care îl folosește pe mașinile sale îi permite să identifice aproximativ 90 % din probleme înainte ca un tehnician să ajungă chiar și la mașina unui client. Mai mult decât atât, proprietarii nu trebuie să fie prezenți atunci când un tehnician ajunge, deoarece pot debloca de la distanță mașini pentru a permite accesul, contribuind la minimizarea oricăror inconveniente. Cu toate acestea, ar trebui să fie prezent clientul, fiecare mașină de reparații este echipată cu un dispozitiv de cafea în miniatură pentru a le ajuta să le mențineți împrospătați în timp ce se desfășoară lucrările.
În viitor, șoferii Tesla vor putea programa programări de servicii și reparații prin intermediul sistemului de infotainment al mașinii lor și există chiar planuri de a permite automobilistilor să înregistreze zgomote neobișnuite pe care le face mașina lor și să le trimită unui tehnician pentru a ajuta la eficientizarea găsită a defecțiunilor.
Îți place sunetul de servicii mobile Tesla? Spuneți -ne în comentariile de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top