Uncategorized

Acoperirea asigurărilor din Marea Britanie și a camioanelor după numere: Exact cât trebuie să plătiți?

A existat un efort concertat în ultimele 12 luni pentru a încerca să reîncadreze primele de asigurare în spirală. AA afirmă că cheltuielile tipice au scăzut cu 105 lire sterline în 2014, precum și acum este cea mai mică timp de trei ani. Acest lucru se ridică cu cifrele noastre: doar 28,2 la sută dintre voi ne -au spus că prima dvs. a crescut în 2014, comparativ cu 35 % anul trecut.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai fine afaceri de acoperire a asigurărilor de mașini și camioane 2014
Mai multe persoane au experimentat reduceri, cu 36,6 la sută în încasare; 25 la sută dintre voi ați făcut -o în 2013. Mulți automobilisti plătesc acum mai puțin de 300 de lire sterline pe an.
Cu toate acestea, sunt în mod clar mult mai multă muncă, cu doar 71,5 la sută crezând că politicile lor actuale reprezintă o valoare deosebită pentru bani.
Acest lucru echivalează cu doar jumătate din vizitatorii noștri (52,8 la sută) afirmând că se vor reînnoi absolut, în timp ce 39,4 la sută ne -au spus că nu știu, precum și ar fi influențate dacă ar putea descoperi o ofertă mult mai bună de la alte companii.
• Faceți clic chiar aici pentru a participa la Sondajul Motorist Power din 2015
Costul a fost, de asemenea, cel mai mare aspect în selectarea unei companii de asigurări (pentru 65,6 la sută dintre cititori). Un sfert din toți respondenții au modificat furnizorul în ultimul an, 88 la sută dintre aceștia punând acest lucru la preț.
Deci, exact cum poți obține cea mai bună ofertă? Ei bine, datele sondajului de energie motoristă ar sugera că plătește telefoanele, precum și discutarea – precum și doar 36,7 la sută dintre vizitatori au făcut acest lucru cu adevărat.
Majoritatea oamenilor își asumă acoperirea de asigurare, precum și speranța că nu trebuie să o utilizeze niciodată, însă atunci când se așteaptă o rezoluție rapidă din partea furnizorilor lor. Sub două luni a fost acceptabil să se clarifice pentru o mulțime de șoferi (84,9 la sută) și, deși se pare că majoritatea asigurătorilor îndeplinesc această țintă, numărul a scăzut având în vedere că 2013, când 73 la sută dintre vizitatori și -au stabilit declarațiile în acest timp.
Mașinile dvs. și afacerile de asigurări de camioane sunt bune, sărace sau indiferente? Faceți clic aici pentru a participa la Sondajul Motorist Power din 2015 și spuneți -ne.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top