Uncategorized

Suzuki SX4 S-Cross primește modificări de rază

Suzuki face unele modificări la rivalul său Skoda Yeti, SX4 S-Cross. Un shuffle de preț vede o creștere a costurilor modelelor de benzină, în timp ce prețul unor versiuni diesel este redus. Există, de asemenea, un nou nivel de tăiere SZ-T pentru a înlocui SZ4 de ieșire.
Valoarea bună SX4 S-Cross și-a bătut rivalii în testul grupului nostru exact acum 12 luni, dar concurenți precum Nissan Qashqai au fost prinși. Cu toate acestea, acest lucru nu a oprit Suzuki să sporească prețul gamei sale de benzină cu 500 de lire sterline (deși SZ-T este doar 250 de lire sterline mult mai scump decât vechiul SZ4). Cu toate acestea, diesele SZ-T sunt cu 250 de lire sterline mai ieftine.
Indiferent dacă optați pentru benzină sau putere diesel, SZ-T se construiește pe lista de echipamente deja generoase a modelului SZ3. Dispune de sat-nav cu un radio digital DAB, jante din aliaj de 17 inci, șine de sistem de acoperișuri, control climatic cu două zone, Bluetooth, sticlă de confidențialitate, o cameră video de parcare din spate și senzori de proximitate a parcării vehiculelor din spate.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Spre deosebire de specificațiile SZ4, SZ-T Trim va fi disponibil pe modelele de benzină CVT și pe benzină cu patru roți, precum și pe diesels. Acest lucru oferă cumpărătorilor SX4 S-Cross mult mai multă alegere cu opțiunile de trai de moale mult mai scumpe.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top