Noul 2023 Mercedes-AMG CLE 63 a spionat în timpul testării de iarnă

Fotografii noștri profesioniști spion au observat noul Mercedes-AMG CLE 63 care au fost testări în timpul iernii în Suedia, înainte de introducerea programată în 2023.
Cu zvonuri care indică faptul că Mercedes ar putea scăpa de Clasa C-Class Cabriolet, acest nou design de drop-top pare să pună la punct micul spațiu între clasa C, precum și convertibilele din clasa E, precum și se va așeza în partea de sus a viitoarei CLE gamă.

Nou 2023 Mercedes-AMG GT pentru a lua lupta la Porsche

Luând notă de aripile sale bombate, aportul de aer mai mare, precum și ceea ce pare a fi o înălțime minimizată a călătoriei, credem că acesta este modelul CLE 63 axat pe performanță. De asemenea, are un sistem momentan dublu-exhaust, spre deosebire de prototipurile anterioare în care sfaturile nu erau vizibile. În ceea ce privește electrificarea, nu pare să existe un port de încărcare vizibil, cu toate acestea, unul ar putea fi ascuns sub corpul camuflat.
Publicitate – Postul continuă mai jos

În ciuda noului CLE care utilizează platforma MRA-2 flexibilă (care stă la baza atât a modelelor C-Class C, cât și a modelelor de clasă S), precum și a posibilității de a se potrivi cu un motor cu șase cilindri, este probabil că CLE 63 va avea exact exact Același motor turbo cu 2,0 litri cu patru cilindri hibridizați ca viitorul Mercedes-AMG C 63.
Acest motor este conectat la un pachet de baterii de 6,1kWh, precum și la un motor electric montat pe spate, care creează până la 201 CP. Această configurație va permite ieșirile de putere care depășesc 635 CP, deși se așteaptă ca aceasta să se laude cu o putere similară cu noul BMW M4 Competiție Concurențială Convertible de 503 CP.
Ce credeți despre noul Mercedes-AMG CLE 63? Să înțelegem în comentariile de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top