Uncategorized

Semnele de parcare simple simple: Noi design reduce prin confuzie

Ați fost vreodată înnebunit de un semn de parcare a vehiculului? Sau poate ai fost pălmuit cu o amendă pentru interpretarea greșită a restricțiilor?
Un cetățean din New York a fost săturat să răspundă „Da” la ambele întrebări și a început un proiect special pentru reproiectarea semnului umil de parcare a vehiculelor.
Inspirația lui Nikki Sylianteng a fost să înlocuiască semnele bazate pe text, care provoacă confuzie pentru rezidenți, cu atât mai puțin vizitatorii străini, cu ceva mult mai vizual.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Furia rutieră și știința din spatele ei
Designul lui Nikki prezintă o serie de bare în stil calendaristic reprezentând un bloc de zile – de exemplu, de luni până vineri sau duminică. Fiecare bloc este împărțit în ori, cu restricții de parcare a vehiculului marcate în roșu. Când ai voie să parchezi acolo este verde. Ideea este că ochii tăi atrag în mod natural ziua și timpul pe care vrei să -l parchezi, mai degrabă decât să trebuiască să descifreze instrucțiunile.
Nikki a spus: “Am bilete de parcare pentru vehicule cu un singur tip, pentru că am interpretat greșit semne de parcare a vehiculelor stradale. Proiectarea actuală reprezintă, de asemenea, un pericol de conducere, deoarece necesită automobilistilor să încetinească în timp ce încearcă să urmeze logica a ceea ce Semnul spune cu adevărat. Nu ar trebui să fie atât de complicat. ”
Nikki a considerat, de asemenea, automobiliștii orbi de culoare și a venit cu o eclozare subtilă pentru a le face distincte. Având în vedere că februarie, Nikki și -a imprimat semnele, le -a laminat și le -a lipit sub semnele oficiale de parcare a vehiculului. De asemenea, a atașat un stilou și o casetă de feedback pentru ca utilizatorii să comenteze.
Progresul lui Nikki poate fi urmărit pe ea pentru a parca sau nu pentru a parca site-ul și chiar le cere oamenilor să nominalizeze semnele de parcare a vehiculelor în zona lor, făcând o fotografie și prin e-mail. Înapoi pentru ca acesta să fie fixat pe site pentru a reduce biletele de parcare a vehiculelor.
Ce părere aveți despre proiectarea semnului de parcare a vehiculului Nikki? S -ar putea transfera în Marea Britanie și să înlocuiască propria noastră marcă de semnalizare de parcare a vehiculelor de dezbatere? Spuneți -ne pe Twitter, pe Facebook sau în secțiunea de comentarii de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top