Uncategorized

Lowdown on Mini Superleggera Sportiv Vehicle Idee

Conceptul de vehicule sportive electrice Mini, The Superleggera Vision, își face prima apariție în Marea Britanie la Salon Prive tradițional 2014, precum și spectacol de vehicule sportive din Londra. Am discutat cu tipul din spatele stilului, precum și cu taxa de a semna stilul tuturor minisurilor contemporane, ex-BMW, ​​precum și VW Designers Anders Warming.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Anders, în afară de mașinile tradiționale, ce v -a influențat să produceți o nouă mașină sport mini?
“Aceasta este o mare întrebare. Primul lucru a fost exact modul în care un mini drive. Mini originale. De asemenea, ne -am referit la conceptul de „barchetta” italiană sau la o barcă cu bit în aspectul mașinii. Este extrem de italiană.
“Mașinile sunt speciale în Italia, deci moda italiană a fost importantă. Chiar și culoarea, care este extrem de elegantă, este ca un costum adaptat la milaneză. Accentele violet din jurul vehiculului de pe frâne, precum și în interior sunt [o atingere completă], Ca manșetele. ”
Și ce zici de vehicule – ce vehicule ați fost influențat aici?
“Atât de mulți. Am avut un sprite Austin-Healy ‘Frogeye’ când am locuit în SUA, precum și în partea din spate a mașinii. Cu toate acestea, atât de mulți jaguari fantastici au influențat vehiculul-îmi plac XK120, tipuri C, tipuri D, precum și tipuri E. “

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top