Uncategorized

„Călătoriile cu mașina sunt o negociere lângă trenul nenorocit, exorbitant,

Cel mai grav obiect de valoare achiziționat de consumatorii din Marea Britanie astăzi? Acea piesă nenorocită de carton cunoscută sub numele de biletul feroviar „Peak” – un produs de cumpărare obișnuită de oameni atunci când este nevoie să ajungi la muncă, universitate, spital, biserică, curte și nenumărate alte locuri la timp.
Alături de asigurări auto, de taxe de parcare din oraș sau aeroport, facturi de energie și mecanici s-au taxat la 200 de lire sterline pe oră, biletele pentru a călători cu trenul stau aproape-dacă nu chiar în vârful ligii. Și tocmai atunci când ai crezut că tarifele nu ar putea crește, totuși, o altă rundă de majorare a prețurilor biletelor cutremurătoare de inflație este aruncată asupra cetățenilor ale căror salarii merg înapoi în termeni reali.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai ieftine mașini de rulat
O călătorie scurtă, dimineața devreme, de clasa a doua (și apoi unele!) De multe ori, iau costă 1,20 lire sterline pe minut, sau 72 de lire sterline pe oră. Cei care fac vârful, 121 de minute între Manchester și Londra (sau invers) cheltuiesc 1,33 GBP pe minut/80 GBP pe oră. „Nu este destul de scump”, spun pisicile grase ale industriei feroviare cu nasuri în jgheab și bonusuri lucrative în buzunarele din spate.
Dependența lor de creșterea peste inflație ar trebui să asigure că plimbările cu trenul costă 100 de lire sterline pe oră (clasa a doua) sau mai aproape de 150 de lire sterline (primul) ajung în curând. Costul de 14.000 de lire sterline și în creștere a unui bilet de sezon anual din Manchester-London este mai mult decât suficient pentru a cumpăra un nou mini.
Uitați de această taxă de 1,33 lire sterline pe minut pentru a călători cu trenul. Presupunând că o viteză medie de 60 km/h, un mini de bază va costa 33p pe minut/19,80 £ pe oră All-in-care este prețul de achiziție, combustibilul, polița de asigurare modestă, VED, deservirea și deprecierea. Un nou Skoda Citigo poate răzui sub 30p pe minut/18 GBP pe oră.
Sarcinile pentru a intra în festivitatea care este „zona de congestie” (doar un fenomen central din Londra) poate fi o problemă. Așa că jură să nu intri niciodată în chestiunea blestemată, evitând astfel astfel de acuzații. Parcare? Căutați destul de greu și veți descoperi că este gratuit toată ziua și noaptea în mare parte din Marele Londra și pe marginea altor orașe și orașe.
• Majoritatea mașinilor economice
Dacă trebuie, parcați și plimbați -vă, faceți jog -ul, ciclul, skateboard -ul sau chiar caiacul în acel kilometru final sau trei din naveta ta zilnică. Veți salva o avere-dar, mai important, veți deține o mașină strălucitoare, 24/7, de ultimă generație … nu. Un bilet nenorocit, cu prețuri exorbitant, pentru a călători într -un tren rancid.

Care este părerea dvs. cu privire la prețul călătoriei feroviare și cum se compară cu luarea mașinii? Alăturați -vă dezbaterii pe Twitter, pe Facebook sau în secțiunea de comentarii de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top