Uncategorized

Skoda dezvăluie noile garnituri KODIAQ și KAMIQ, cu mult mai mult kit și o valoare mai bună

Skoda a oferit SUV -ul Kodiaq și mai mici structuri revizuite Kamiq Crossover revizuite care aduc mult mai mult echipament standard și valoare adăugată pentru 2022.
KODIAQ este Peugeot 5008-Rivaling Skoda 5008, iar linia începe acum cu SE Drive Trim, care se află sub un nou model executiv SE L. Restul gamei – completat de sportivul VRS KODIAQ – rămâne neschimbat.

Nou 2022 Skoda Karoq facelift la vânzare acum de la 25.950 de lire sterline

Unitatea SE înlocuiește versiunea SE ca cea mai accesibilă KODIAQ, prețurile începând de la 30.415 lire sterline. Folosește mult mai mult kit standard decât înainte, cu jante gri de aliaj de 18 inci, oglinzi de ușă reglabile electric, încălzite și pliante și un sistem de navigare prin satelit cu WiFi încorporat.
Publicitate – Postul continuă mai jos

De asemenea, Skoda furnizează un an din serviciul său online de infotainment cu SE Drive, permițând mașinii să acceseze informații despre trafic, vreme și știri în mișcare. Senzorii de parcare față și spate prezintă și ele.
KODIAQ SE poate fi specificat fie cu un motor pe benzină cu patru cilindri de 1,5 litri, fie cu un motor diesel de 2,0 litri, fiecare producând 148 CP. Ambele motoare pot fi opționale cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj, dar numai motorina este disponibilă cu tracțiune pe patru roți.
Pentru 34.275 de lire sterline, noul executiv Kodiaq Se L aduce echipamente suplimentare, cum ar fi roți mai mari de 19 inch finisate în antracite, tapițerie din piele și oglinzi care se diminuează automat. De asemenea, sunt standard un scaun al șoferului reglabil electric cu funcție de memorie și o cameră de parcare din spate.
Și în timp ce un aranjament cu șapte locuri este opțional cu unitatea Kodiaq SE, este standard cu executivul SE L. Există, de asemenea, mult mai multe opțiuni de motor din care să alegeți, cu adăugarea unui benzină de 2,0 litri de 187 CP și un diesel de 2,0 litri care produce 197 CP.
Skoda a oferit, de asemenea, tratamentul executiv Kamiq, înlocuind modelul anterior de SE L. Executivul SE L primește jante din aliaj de 18 inci, scaune frontale încălzite, o cameră retrovizoare și senzori de parcare față și este utilizat cu o alegere a două motoare pe benzină.
Unitatea de nivel de intrare este un motor cu trei cilindri de 1,0 litri care produce 108 CP și se află sub un motor de 1,5 litri cu patru cilindri cu 148 CP. Fiecare poate fi specificat cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj, cu prețuri pentru executivul SE L începând de la 24.465 de lire sterline.
Noile note Kodiaq și Kamiq Trim sunt disponibile pentru a fi cumpărate acum, pentru livrare la sfârșitul acestui an.

Vezi cele mai bune SUV -uri pentru a ajunge aici …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top