Uncategorized

Noul Porsche Taycan GTS și GTS Sport Turismo Join EV EV Execution

Un nou Porsche Taycan GTS, axat pe șofer, a fost dezvăluit la Salonul Auto de la Los Angeles în noul stil Sport Turismo Body. Această moșie elegantă se află alături de salonul convențional Taycan și mult mai accidentat, ridicat Taycan Cross Turismo.
Potrivit Porsche, tracțiunea integrală Taycan GTS este „sportul complet round al gamei” și produce un total de 590 CP și 850Nm de cuplu pe supraîncărcare atunci când se utilizează funcția de control de lansare a mașinii. Acest lucru permite un timp de 0-62 km / h, de 3,7 secunde, atât în ​​stilul de corp de salon, cât și în Sport Turismo. Viteza maximă este de 155 km / h.

Audi e-tron gt vs Porsche Taycan 4S

GTS a primit actualizări ale metodei sale de acționare pentru a îmbunătăți eficiența în conformitate cu îmbunătățirile aplicate altor variante Taycan pentru noul an model. Acesta indică faptul că GTS este capabil de 313 mile de interval de la 93,4kwh performanță de performanță Plus. Încărcarea rapidă convențională de 270kW DC indică 62 de mile de rază de acțiune în doar cinci minute.
8

Noul model prezintă, de asemenea, o configurație personalizată pentru sistemul său de suspensie de aer adaptiv, care include gestionarea suspensiei adaptive Porsche. Brandul susține că noile setări au fost dezvoltate pentru a „beneficia dinamica laterală”. Specificați GTS cu direcție opțională a axului spate și acest sistem va primi o configurație mai sportivă în comparație cu setările normale.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Modelele Taycan GTS prezintă o garnitură mai întunecată în exterior și în interior, cu zone ale cabinei tăiate în tapițerie sportivă de curse-tex. Porsche și -a modificat și sunetul sport electric pentru GTS.
Cu noua opțiune Sport Turismo, gama Taycan se află acum la trei stiluri de caroserie. Porsche spune că „noul derivat se adresează celor care doresc un nivel similar de practic de zi cu zi, utilizat de Taycan Cross Turismo, dar care nu doresc să rateze performanța la drum a saloanelor sportive Taycan.”
Sport Turismo scade elementele de design off-road ale Cross Turismo și folosește până la 1.200 de litri de spațiu pentru bagaje.
Prețurile pentru noul Taycan GTS încep de la 104.190 lire sterline pentru salon și 104.990 de lire sterline pentru Taycan GTS Sport Turismo, cu livrări care vor începe în primăvara 2022.

Faceți clic aici pentru lista noastră cu cele mai bune automobile electrice de vânzare ideal acum …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top