Range Rover Velar actualizat cu o nouă opțiune de 271 CP de 3,0 litri diesel

Land Rover a anunțat o serie de actualizări pentru Velar pentru 2018, cu un motor diesel cu șase cilindri, actul de titlu, alături .
Clienților li se oferă acum o unitate diesel V6 de 3,0 litri care produce 271 CP și 625Nm de cuplu, cu velars alimentat de noul motor care primește ecusonul D275. Nu au fost dezvăluite cifre de performanță, dar Land Rover susține că este capabil să livreze până la 42,8mpg, cu emisii de CO2 de 175g/km.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

• Cele mai bune SUV -uri de vânzare 2018
În altă parte, toate unitățile de benzină și diesel au fost actualizate cu filtre de particule noi, în timp ce modelele de benzină P250 și P300 beneficiază ambele de un rezervor de combustibil mai mare, de 83 de litri.
Tehnologia de asistență a șoferului a fost, de asemenea, actualizată atât cu asistența direcției, cât și cu centrarea benzii, ceea ce permite mașinii să mențină o cale stabilă pe o singură bandă. Funcția de asistență de direcție funcționează cu viteze de până la 111 km / h.
Acum montată ca convențională pe toate modelele, este o cameră din spate, ajutoare de parcare a vehiculelor din față și din spate, monitor de condiție de șofer, frânare de urgență și asistență pentru păstrarea benzii. Sistemul de detectare a coliziunilor înainte a fost actualizat și el, lucrând între 6-99 km / h pentru a avertiza șoferul asupra pericolelor potențiale și aplicarea automat frânele într-o situație vitală.
Springs-ul bobinei sunt montare ca convenționale pe toate modelele Velar, dar suspensia de aer cu patru colțuri este acum o opțiune pe modelele V6, plus mașinile D240 și P300 cu patru cilindri. Amortizarea dinamică adaptivă este disponibilă și pe unele modele, scanarea roții și a mișcării corpului pentru a varia continuu rezistența la amortizor pe fiecare roată.
În cele din urmă, interiorul textil premium Made Kvadrat este acum disponibil mult mai larg în gama Velar și nu este rezervat exclusiv modelelor de top. Noul Velar D275 este la vânzare acum, cu un preț de la 49.740 de lire sterline.
Citiți aici recenzia noastră completă și extinsă a Range Rover Velar.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top