Uncategorized

XL1 futurist al Volkswagen a oferit în Marea Britanie

, în ciuda faptului că are o etichetă de costuri grele de puțin sub 100.000 de lire sterline, toate cele 30 de exemple ale Volkswagen XL1 au oferit cumpărătorilor încântați să dețină ceea ce este probabil unul dintre cele mai futuriste futuriste Vehicule pe care brandul german le -a făcut vreodată.
O sursă a declarat că Auto a dezvăluit că, în timp ce firma a obținut o rată mare de dobândă atunci când costurile au fost expuse în timpul verii anului trecut, un pic anxios a fost momentul în care a venit momentul pentru sărbătorile interesate să împiedice banii.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai multe mașini rentabile
Însă câteva dintre cele mai importante companii din Marea Britanie, precum și cele mai multe afaceri, precum și persoane fizice au ridicat mașina. Un client a comandat chiar trei, precum și le va folosi ca vehicule de ecran în birourile lor din întreaga lume. Doar 200 XL1 au fost făcute de Volkswagen pentru a-și prezenta eforturile de a fi în fruntea tehnologiei vehiculelor eficiente din combustibil.
XL1 este un hibrid plug-in care utilizează un motor diesel cu două cilindri de 800cc, creând 47 CP, precum și un motor electric de 27 CP care oferă o putere integrată de 74 CP la roțile din spate. O cifră oficială a climatului economic de combustibil integrat este evaluată la 313mpg, emisiile se situează la doar 21g/km în timp ce în modul electric, XL1 are o varietate de 31 de mile.
La Salonul Auto de la Paris din acest an, gigantul german a expus, de asemenea, XL1 Sport. Alimentat de un motor cu motociclete Ducati, sportul s -a întâmplat să fie mașina de 200 de milioane de milioane a grupului Volkswagen. În acest moment, VW nu are de gând să dezvolte mașina.
Acum am verificat rotunjirea noastră completă a expoziției auto din Paris 2014

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top