Vauxhall Grandland X oferă un diesel de 1,5 litri pentru 24 de lire sterline

Vauxhall a adăugat un nou Diesel Turbo D de 1,5 litri la Grandland X, cu noul motor cu un preț de la 24.190 lire sterline.
Disponibil cu o cutie de viteze manuală cu opt trepte, noile motoare majore în economia de combustibil și emisii mici. Acesta pretinde 68,9mpg și emisii de 108g/km, iar Vauxhall susține că poate concura cu motoare cu capacitate mai mare în ceea ce privește performanța, datorită puterii sale de 128 CP. Motorul oferă de fapt o creștere de 10 CP de putere pe vechea motorină de 2,0 litri pe care o înlocuiește în Grandland X Range.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Cele mai bune SUV -uri și 4x4s din 2018
Motorul Turbo D de 1,5 litri este disponibil cu o nouă cutie de viteze automată cu opt trepte, cu un convertor de cuplu optimizat pentru a crește netezimea și a reduce vibrațiile. Include tehnologia de schimbare rapidă a lui Vauxhall, care crește viteza de schimbare a modurilor automate și manuale.
„Designul modern al noului diesel de 1,5 litri din Vauxhall Grandland X permite clienților să combine distracția unui SUV compact cu performanța puternică și emisiile scăzute ale unui motor diesel avansat”, a spus Ian Mitchell, managerul de marcă al Grandland X de la Vauxhall.
Prețurile pentru Grandland X 1,5 Turbo D încep la 24.190 de lire sterline pentru modelul SE, cu primele livrări scadente în iulie.
Citiți recenzia noastră despre Vauxhall Grandland X …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top