Noul 2022 Aston Martin DBX707 Întoarcerea cu 697BHP

Aston Martin a expus ceea ce telefonul numește „numeroase SUV puternice de înaltă calitate din lume” în tipul unei noi versiuni de înaltă performanță a DBX. Se numește DBX707 și, la fel ca DBX -ul de rutină, va fi dezvoltat la fabrica St Athan a mărcii din Țara Galilor de Sud. Se lovește de drum în această vară.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

Cifrele de titlu sunt de 697 CP (numele 707 se referă la puterea sa metrică), precum și 900 nm de cuplu care se îndreaptă la toate cele patru roți. Acesta este un impuls de 155 CP, precum și 200 nm peste DBX de rutină, precum și face DBX707 nu doar cel mai puternic SUV „de lux” atunci când este judecat împotriva rivalilor comuni, cum ar fi Bentley Bentayga Speed, precum și Porsche Cayenne Turbo s E E -Hybrid, cu toate acestea, unul dintre cele mai puternice SUV -uri de pe planetă. Doar piesa americană Jeep Grand Cherokee Trackhawk, precum și Dodge Durango Srt Hellcat, pot mai mult mai mult.
Aceasta implică faptul că 707 va primi de la 0-62 km / h în 3,3 secunde-adică cu 0,1 secunde mai repede decât cel mai recent Porsche 911 GT3-precum și în timp ce viteza maximă nu a fost confirmată, așteptați-vă la o bună progres în rutina de 181 km / h, de editare Aproape de 200 km / h.
Ceea ce face ca aceste cifre să fie deosebit de fascinante este faptul că s-au realizat cu același motor ca și DBX de rutină: un V8-turbo de 4,0 litri, dezvoltat de Mercedes-AMG.

Nou Aston Martin Vantage F1 Ediția 2021 Recenzie

Modificările includ noi turbos, precum și un sistem de administrare a motoarelor, în timp ce transmisia este nouă. Este un automat „ambreiaj umed” cu nouă viteze, care este mult mai potrivit pentru a face față cuplului maxim. Aston afirmă că această cutie de viteze permite schimbări mai rapide decât sistemul de convertor de cuplu al DBX de rutină, precum și deblochează un nou nivel de interacțiune de șofer cu răspunsuri mai clare.
Publicitate – Articol scurt continuă mai jos

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top