Porsche acuzat că a modificat testul de descărcare Cayman R pentru piața din Marea Britanie

Porsche a fost prins în neregulile testelor de emisii, după ce un tribunal a auzit că a modificat rutina de testare din Marea Britanie la care a fost supusă Cayman R.
Afacerea este înțeleasă că a început testul de emisii de dioxid de carbon (CO2) din Marea Britanie din Marea Britanie în Marea Britanie, mai degrabă decât în ​​primul rând, rezultatul fiind că a creat mai puțin CO2 atunci când este evaluat. Rezultatul testului de emisii din Marea Britanie din Marea Britanie din generația anterioară a fost de 221g/km (grame pe kilometru) sau CO2, totuși, în restul Europei, a fost evaluat la 228g/km.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Cele mai bune mașini sport și camioane pentru a obține acum
Lectura inferioară indică exemple din Marea Britanie ale Cayman R a stat în banda K în loc de L a rutinei de impozit pe drum la acea vreme. În timp ce cheltuiala asociată a acestor benzi s -au modificat de -a lungul anilor cu inflația, saltul dintre ele a fost întotdeauna cel mai ascuțit din orice tip de pe tabelul de impozitare rutieră. Banda K este în prezent 315 de lire sterline pe an, iar Band L se ridică la 540 de lire sterline.
Declațiile au fost descoperite din neatenție de către echipa legală a unui proprietar al lui Cayman R, care a dat în judecată Porsche în 2011 pentru un presupus defect cu vehiculul său. În timp ce această cerere de asigurare a fost soluționată de Porsche, proprietarul a abordat afacerea pentru mai multe informații asociate emisiilor auto, precum și a cerut, de asemenea, companiei de acreditare a automobilelor (VCA) – organizația însărcinată cu certificarea emisiilor de automobile în Marea Britanie – pentru date adecvate.
• WLTP, precum și testele de emisii din lumea reală RDE explicate
Atât Porsche, cât și VCA, la început, au refuzat să dezvăluie informațiile, dar, la o flexibilitate a Tribunalului Info, un reprezentant Porsche a declarat că diferențele dintre emisiile de CO2 din Marea Britanie din Cayman, precum și cele europene au fost din cauza „regimurilor de impozitare diferite”, precum și a diferitelor regimuri de impozitare ” între Marea Britanie, precum și restul continentului.
VCA a declarat că Porsche a explicat că discrepanța lui Cayman R „a fost verificată ca fiind în conformitate cu legislația de aprobare de tip adecvată”. Porsche a declarat pentru The Times, care a descoperit știri despre neregulile testului, că nu a putut să comenteze problema din cauza faptului că a fost „legată de procedurile legale continue”.
Obțineți povestea completă despre detrograrea emisiilor VW aici …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top