„Rivalitatea sănătoasă între Peugeot, Citroen, precum și DS este fantastic pentru mărci”

Rivalitățile fraților luptate în public pot fi afaceri incomode. Cu toate acestea, pentru clientul plătitor, acestea sunt irezistibile.
Frații Gallagher în război, Liam, precum și Noel, servesc exact ceea ce își dorește publicul, la fel ca Venus, precum și Serena Williams. Între timp, „Little” Nico Rosberg împreună cu „Bruvul mai vechi” Lewis Hamilton încearcă cu disperare să se depășească reciproc în F1.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Dar dacă credeți că bătălia pe traseu dintre această pereche de membri ai clanului Mercedes este acerbă, ar trebui să vedeți, să gustați, precum și să simțiți competiția în showroom între Peugeot, precum și Citroen în minut. Există mult respect, sânge extrem de slab, precum și zero perspective de trucuri murdare. Cu toate acestea, există, ca niciodată, rivalitatea cu adevărat sănătoasă între ele pe piața vehiculelor noi.
Mult poate să continue. Brandurile care doresc să lupte cu marea luptă în războiul de vânzări sunt cele care încearcă cel mai mult să satisfacă consumatorul. Peugeot revitalizat, precum și recent, Citroen pozitiv fac acum exact asta. Atât vizează-precum și frecvent-să creeze câteva dintre cele mai bune, cele mai dorite modele din lumea reală, cu etichete de cost adecvate.
La fel de importante sunt ratele de reducere generoase, precum și alte oferte. Peugeot, precum și Citroen, sunt printre liderii din această zonă, precum și acest lucru, în parte, este motivul pentru care sunt în afara colectivului, de exemplu, May -ul comun al lui Nissan, precum și Honda în Marea Britanie în acest an – în ciuda faptului Adevărul că perechea franceză nu are fabrici aici, în timp ce duo -ul japonez o face.
Din fericire, distracția, precum și jocurile din Franța vor continua. RCZ mai are o metodă de mers, Peugeot m -a asigurat la recentul show auto din Paris – în același timp emiterea în același timp o amintire a noii sale filozofii „Upmarket, totuși încă accesibile”. Un citroenexec de top mi-a șoptit în ureche că nimic nu i-ar fi plăcut mai mult decât să lucreze cu normă întreagă la realizarea unui nou nou, aproximativ 10.000 lire sterline 2CV.
La celălalt capăt al scării, brandul DS al Citroen se uită la programul pentru Citroen, ceea ce Lexus este pentru Toyota – o marcă premium complet, cu un nivel independent, cu un preț mai modest, cu un preț mai modest.
De data aceasta, în 2012, la Seul, „învinși” a fost cuvântul director senior la HQ Hyundai-Kia, mi-a făcut o gură în timp ce a explicat cu cruzime Peugeot, precum și Citroen. Cu respect, Matey, nu ai fi putut să greșești mai mult.

Credeți că Peugeot, Citroen, precum și DS sunt probabil să ajungă să fie o forță de care trebuie să fie luate în considerare? Să înțelegem în comentariile de mai jos, pe Twitter sau Facebook …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top