Jenson Button pentru a face debutul Le Mans

Jenson Button va merge împotriva fostului său McLaren Formula One, coechipierul său, Fernando Alonso, la Le Mans, luna viitoare, după ce a protejat o conducere cu echipa privată rusă SMP Racing.
Button va împărtăși prototipul BR1 al ținutei cu colegul de șofer F-F1 Vitaly Petrov, precum și fostul tip IndyCar Mikhail Aleshin la Le Mans 24 de ore, precum și rundele ulterioare ale Campionatului Mondial de Endurance FIA ​​(WEC) „Super Seasen”, care Include Silverstone în august, precum și aleargă la Le Mans în 2019.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

• Formula 1 2018: echipe, precum și șoferi
Campionul F1 din 2009 a declarat: „Sunt încântat să fac parte din echipa de curse SMP. Cred că cu experiența pe care o avem din diferite tipuri de curse, precum și din experiența uimitoare a echipei în cursele de anduranță, avem o posibilitate excelentă de a lupta pe față pentru victorie, precum și abia aștept să merg. ”
Proprietarul SMP Racing, Boris Rotenberg, a adăugat: „Sunt fericit să -l salut pe Jenson ca parte a echipei noastre. Suntem siguri că linia noastră este una dintre cele mai bune, precum și cea mai competitivă în FIA WEC. ”
Campionatul merge în acest weekend în Spa, Belgia, cu Aleshin, precum și Petrov Racing ca duo din cauza unui angajament ciocnit pentru Button în Japonia, conducând un Honda NSX GT la a doua rundă a sezonului Super GT.
Cealaltă intrare a SMP este condusă de rușii Egor Orudzhev, precum și de Matevos Isakyan, plus fostul-Peugeot, precum și șoferul Toyota Factory, Stephane Sarrazin. Rivalii lor din clasa LMP1 includ The Works Toyotas, cu Alonso printre șoferi, pe lângă Rebellion Racing, Bykolles, Dragonspeed, precum și o pereche de Ginettas de la British Team Manor.
Adăugarea numelui butonului la grilă înseamnă că un general de 22 de șoferi cu o experiență F1 va participa la Le Mans în acest an, inclusiv Alonso, Bruno Senna, Sebastien Buemi, precum și Kamui Kobayashi în clasa LMP1; Juan-Pablo Montoya, Paul Di Resto, Jean-Eric Vergne, Giedo van der Garde, precum și pastorul Maldonado în rândurile LMP2; În plus, Gianmaria Bruni de la Porsche, precum și Ferrari, Giancarlo Fisichella din GT.
Acum, inspectați -l pe Le Mans a influențat Toyota Gr Super Sport Concept …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top