Bulletproof Skoda Superb lansat

Aceasta este o proprietate superbă Skoda pentru persoanele care au făcut unul prea mulți dușmani în viața lor. S -ar putea să pară aproape identic cu un superb standard, dar o conversie substanțială blindată ajută să -și asigure ocupanții de atacurile de glonț și explozive.
Preț de la 118.688 lire sterline Superbul blindat este rezultatul unui proiect de trei ani cu o echipă britanică și fiecare conversie durează patru săptămâni. În timp ce detaliile exacte ale armurii corpului rămân într-o bază strictă de cunoaștere, conversia se asigură că celula pasagerilor este consolidată în măsura în care respectă standardele PAS 300 pentru protecția balistică și explozie.
Publicitate – Postul continuă mai jos

Mașina blindată începe viața ca un TDI superb de 2,0 litri, dar frânele și suspensia au fost actualizate, în timp ce roțile sunt modificate pentru a se asigura că mașina este încă condusă chiar și atunci când anvelopele s-au dezumflat.
Greutatea adăugată a oțelului armat și a sticlei rezistente la glonț au performanțe neclintite; O viteză maximă citată de 120 km / h-plus este de aproximativ 20 km / h în jos pe modelul standard de 187 CP. Nu există un timp oficial de 0-62 km / h, dar nu se va potrivi cu 8,4 oară a mașinii neprotejate.
5

În afară de un panou de control pentru sistemele de iluminat de urgență și sirenă, interiorul rămâne la fel ca oricare alt superb. Există o cabină spațioasă cu cinci locuri, un cizme de 660 litri și un sistem de infotainment cu ecran tactil de opt inci, echipat cu Apple CarPlay și Android Auto.
Ca orice alt skoda nou, automobilul blindat vine cu o garanție de trei ani, deși nu este clar dacă sunt acoperite cusururile de vopsea legate de foc.
Este aproape 120 de lire sterline o afacere pentru o mașină rezistentă la gloanțe? Spune -ne gândurile tale de mai jos …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top