Uncategorized

Dacia Sandero Midnight Edition Introdus

Ediția de la Midnight se dezvoltă pe versiunea laureată de top-of-the-range a Dacia Sandero Supermini, adăugând câteva modificări speciale de stil, precum și un set suplimentar în partea de sus a specificațiilor originale.
În exterior, exteriorul moderat al Sandero are acum noi jante din aliaj „Aquila” de 15 inci, o suprafață specială de vopsea gri cu ardezie, precum și o oarecare exterioară neagră lucioasă pe oglinzi, precum și un stâlp B.
Publicitate – Postul continuă mai jos

• Vehicule cel mai scumpe pentru a rula 2014
Interiorul continuă stilul mai întunecat cu inserții negre lucioase pe volan, mânerele ușilor, precum și consola centrală. Spectarea pachetului „Comfort” vă aduce acum ferestre din spate electrice, precum și un volan din piele.
Toate acestea sunt în topul specificațiilor prezentate în modelul laureat, care este deja bine echipat pentru prețul său mic. Include controlul de croazieră, aerul-con, bluetooth, un limitator de viteză, ferestrele frontale electrice, precum și controlul tracțiunii.
De asemenea, cumpărătorii pot specifica senzori de parcare din spate, tapițerie din piele „Dark Carbon”, precum și multimedia cu ecran tactil mediav de 7 inci, precum și sistemul SAT-nav la Sandero, pentru acea atingere suplimentară de înaltă calitate.
Dacia ia comenzi pentru Sandero Midnight Now, oferit fie cu benzină de 0,9 litri TCE 90, fie cu 1,5 DCI 90 diesel.

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top