Uncategorized

„Tesla va trebui să muncească mai mult pentru a rămâne în partea de sus”

nu pare atât de mult timp în urmă că, dacă doriți o mașină electrică în Marea Britanie, puteți alege fie o frunză nissan, fie o tesla. Viteza accelerației (scuze!) Pe piața EV, în special în ultimele 12 până la 18 luni, nu a fost deloc incredibilă.
Publicitate – Articolul continuă mai jos

Acum, actualul Nissan Leaf nu mai este un model de excepție, deși viitorul Ariya ar putea inversa averile EV ale mărcii. Dar Tesla este încă în vârful jocului său, așa cum arată recentele cifre de vânzări, modelul 3 adesea una dintre cele mai vândute mașini din Marea Britanie.

Tesla Model Y vs Audi Q4 E-tron: 2021 Group Test Review

Săptămâna aceasta am pus Tesla la testare, deoarece modelul Y se confruntă cu genialul Audi Q4 E-Tron. Acest lucru coincide cu Tesla deschiderea cărților de comandă pentru modelul Y din Marea Britanie, deși în adevărata modă Tesla, nu există încă nicio confirmare cu privire la momentul în care primele mașini vor fi de fapt cu clienții britanici. Ceea ce este sigur este că testul nostru gemeni este unul apropiat.
Tesla a făcut întotdeauna lucrurile altfel, care este unul dintre motivele pentru care evaluăm brandul și mașinile sale atât de puternic. Și Elon Musk a spus întotdeauna că salută concurența; Cu atât mai multe evitări, consideră el.
Dar asta va face lucrurile dificile pentru Tesla în viitor. Niciodată o companie auto și modelele sale au fost atât de strâns examinate de rivali (sau atât de polarizați opiniile fanilor mașinii). Companiile auto rivale își pivotează afacerile pentru a deveni primele organizații software, la fel ca Tesla, în timp ce start-up-uri precum Fisker au adoptat abordarea curată a șefului de hârtie a lui Musk.
Deci Tesla poate rămâne înainte? Se pare că povestea tehnologică a firmei continuă să se desfășoare, cu vești despre o nouă platformă care integrează bateriile în structura mașinii, ceea ce înseamnă mai puține părți, mai puțină greutate și o gamă mai mare. Așadar, atunci când modelul YS se derulează din noua fabrică germană, s -ar putea să pară acum, dar tehnologia ar putea fi foarte diferită. Și așa încep să gândească și rivalii Tesla.
Aflați cele mai recente despre Cybertruck -ul lui Tesla aici …

wsw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top